Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

за използване на интернет страницата www.avtookazion-vt.com

 

Гаранция

АВТООКАЗИОН-ВТ не дава гаранция за закупени части втора употреба. Отговорността за пригодност на закупени продукти, монтаж и експлоатация е на лицето, което ги е закупило.

Закупени автомобилни гуми и джанти не подлежат на гаранция!

 

Условия за връщане:

При връщане на продукт предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Право на връщане имат само физически лица, в срок до 5 дни от осъществяване на сделката, закупили продукти от интернет страницата на АВТООКАЗИОН-ВТ . Връщането на продуктите се извършва чрез куриерска фирма Еконт. След проверка от наша страна и констатиране на липса на белези за умишлено повредена или подменена авточаст с друга, се пристъпва към замяна и/или връщане на заплатени пари според желанието на клиента.

При замяна на авточаст и/или връщане на заплатена сума, всички транспортни разходи са за сметка на клиента.

В случай, че клиент се възползва от опцията “преглед”, която куриерска фирма Еконт предлага, и в доставката има повече от един артикул, клиентът може да върне избрана част, която счита за не съответстваща. След преглед на пристигналата пратка от наш служител, и при липса на белези за умишлено повредена или подменена авточаст, ще бъде притъпено към замяна и/или връщане на заплатената сума, като всички транспортни разходи са за сметка на клиента.

Запазваме правото си да откажем връщането на продукти и заплатени суми от клиенти, които използват тази възможност по недобросъвестен начин.

Всички цени са със включен 20% ДДС.